Nuvola

Design tot in detail
Nuvola springt eruit met zijn design, maatgeving, kleuren en afwerking. Met kasten in (hoogglans) lak, mat, fineer, melamine en glas. Voor elke opbergvraag heeft Nuvola een kast oplossing. Nuvola is een modulair kastsysteem dat meerdere solitaire kast-elementen combineert.


Een kast op maat

Naar eigen wens kan een kast tot op de millimeter ontworpen worden. Een kast die slim is in gebruik maar die ook tot in detail aansluit bij al uw wensen. Voor elke ruimte en toepassing; van TV kast, wandkast, boekenkast, dressoir tot inloopkast. Met (schuif)deuren, laden, kleppen, met of zonder trap, open of met vakverdeling. Ingenieuze verdelingen van achterwanden en tussenschotten onttrekken eventuele kabels aan het zicht. De perfecte kast voor ieder interieur.

De hoogte, breedte, verschillende dieptes, inrichting u bepaalt het helemaal zelf. Een kast om de hoek of onder een raam door. Volledig staand of hangend. Juist voor dit soort wensen komt ons tekenprogramma meer dan goed van pas. Met het speciale tekenprogramma van Nuvola kan direct een 3D ontwerp gemaakt worden.

De hoogstaande kwaliteit van het materiaalgebruik zorgt voor duurzaamheid en stevigheid. De melamine decoren zijn nagenoeg naadloos afgewerkt. Onderhoudsvriendelijk en krasbestendig. Daarbij heeft Nuvola in zijn programma doorlopende bovenbladen tot wel 3.6 meter. In Nuvola kasten kunnen verschillende decoren en kleuren verwerkt worden. Fronten van ladeblokken, vakverdeling, kleppen en deuren. Bekijk de collectie van Nuvola

Graag een advies op maat?

Wilt u graag advies op maat of uw gewenste kast/meubel in laten meten bij u thuis?

Neem contact op met onze thuisadviseurs of loop binnen in een van de Lundia winkels. In de Lundia winkels kunt u ook kastvoorbeelden bekijken.


Nuvola Living

Sinds kort heeft Lundia Nuvola met de ‘Living’ meubellijn een collectie die bestaat uit voorgefabriceerde kastopstellingen. Deze meubelen zijn verkrijgbaar in veel variaties met opvallende designs. Laat u inspireren op onze Pinterest pagina of kom naar de showroom van een Lundia winkel!

Profiteer tot eind 2016 van 10% korting op uw Nuvola Living meubel. Ga naar de Lundia winkel voor meer informatie.