Nuvola garderobekasten

Op maat gemaakt

Aandacht voor details, op maat gemaakt, functioneel en stijlvol. Nuvola garderobekasten zijn een aanwinst voor uw huis. De mogelijkheden zijn eindeloos. Geschikt voor elke ruimte, leverbaar tot grote hoogtes, in een hoekopstelling of als complete inloopkast.
De uitstraling en indeling bepaalt u helemaal zelf. De prachtige afwerking met melamine (hout)decoren, spiegels, fineer of grepen met Swarovski kristallen geven de garderobekasten extra cachet.

De garderobekasten van Nuvola zijn opgebouwd uit verschillende modules. Breedtes, lengtes, hoogtes kunnen naar eigen smaak opgebouwd worden. Dit geldt ook voor de binnenkant van de kast. Wilt u meer laden, legvakken of juist een groter hanggedeelte, dankzij de modules bepaalt u dit helemaal zelf. Met een ruime keuze aan opberg accessoires kunt u met de inrichting van de binnenkant alle kanten op. Van broek/rok houders, zwenkspiegels tot uittrekbare aluminium legplanken. Met de juiste LED verlichting krijgt u niet alleen meer zicht op uw garderobe, het zorgt tevens voor een sfeervolle geheel.

Garderobekasten van Nuvola zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen:

  • draaideur
  • schuifdeur
  • complete inloopkast
  • in een hoekopstelling

Deuren kunnen geheel of gedeeltelijk bekleed worden met spiegels en verschillende decoren laten zich makkelijk combineren. Met grepen of greeploos; de Nuvola garderobekast heeft voor iedereen een design dat past bij uw smaak en interieur. En wilt u een bijpassend nachtkastje? Ook dat behoort tot de vele mogelijkheden. Bekijk de collectie garderobekasten van Nuvola.


Graag een advies op maat?

Wilt u graag advies op maat of uw garderobekast in laten meten bij u thuis?

Neem contact op met onze thuisadviseurs of loop binnen in een van de Lundia winkels. In de Lundia winkels kunt u ook kastvoorbeelden bekijken.