Moduloo

Eigentijds en duurzaam. Met een Moduloo kast haalt u altijd een bijzondere kast in huis. Basic, uitbundig of een topdesign kast. Met Moduloo kasten kunt u alle kanten op: stevig en multifunctioneel. Moduloo kasten zijn geschikt voor elke toepassing en elke ruimte. Van boekenkast, speelgoedkast, Tv meubel, vitrinekast, kledingkast tot kantoorkast. Meerdere Modulookasten naast elkaar vormen een Moduloo opstelling. Een Modulookast biedt daarbij voldoende opbergruimte voor al uw kostbare bezittingen. Open of juist gesloten, met laden of deuren. Modulookasten kunnen staand (stelpootjes, wieltjes) of aan de muur bevestigd worden (bij een hoogte van maximaal 100 cm). Ook als u na verloop van tijd een andere uitstraling van uw kast wenst kunt u eenvoudig onderdelen veranderen.


Kenmerken 

Een Moduloo kast herkent u direct aan zijn karakteristieke schuifdeuren met daarin een kunststof dop om de deuren heen en weer te kunnen schuiven. Deze dop kan ook vervangen worden door een stevige dop van gegalvaniseerd ijzer. Elke Moduloo kast heeft daarbij 4 hoekprofielen in verschillende uitvoeringen leverbaar. Profielen gegalvaniseerd (standaard), gegalvaniseerd met een witte coating, gegalvaniseerd met een zwarte coating en RVS (inox). Modulookasten zijn verkrijgbaar in vele kleuren, soorten en maten. Met de Moduloo kast kunt u eindeloos combineren met kleuren en materialen, zoals: MDF, Frost perspex, glas, plexiglas, spiegel of een combinatie hiervan.


Frost panelen

De Frost panelen van Moduloo springen direct in het oog. De panelen zijn gemaakt van een zeer stevig Perspex met een ‘bevroren’ uiterlijk, dat bijzondere lichteffecten creëert. Het frisse, semitransparante materiaal van de Frost panelen geeft de zelf samengestelde Modulookast een uniek karakter. Frost panelen zijn los te verkrijgen en ze zijn 100% recyclebaar. Mooi voor u en goed voor het milieu! Varieer met de Frost panelen of kies voor een MDF kast in een vrolijke print.

In de Lundia winkels ziet u een Moduloo kastopstelling staan. Hier kunt u ook de stalen bekijken van de verschillende kleuren. Onze adviseurs helpen u graag met een advies en een ontwerp voor uw ideale Moduloo kast.


Graag een advies op maat?

Loop binnen in een van de Lundia winkels. In de Lundia winkels ziet u tevens een voorbeeld kastopstelling.