Lundia Original

Hét houten kastsysteem dat al meer dan 60 jaar bestaat en dat zich blijft vernieuwen. Duurzaam, functioneel en het gaat vaak generaties lang mee.

Lundia Original is een kastsysteem dat eenvoudig in en uit elkaar kan en te alle tijde uit te breiden is. Geheel open of helemaal gesloten en alles er tussenin: (glazen) deuren, laden, achterwanden en accessoires maken het mogelijk. Met vier dieptes, drie breedtes en maar liefst veertien hoogtes is duidelijk dat voor elke ruimte en iedere toepassing een kast kan worden samengesteld. Ook in kleinere ruimtes en onder schuine daken.

Op de eerste plaats is een Original kast de ideale boekenkast. Planken buigen  na jarenlang intensief gebruik niet merkbaar door. Daarnaast kan met Original bijna elk meubel gerealiseerd worden. Van kledingkast tot geavanceerd opbergsysteem en van hoogslaper tot ideale kantoor werkplek. Schappen zijn vrij plaatsbaar en het systeem kan links, rechts, in de diepte en in de hoogte uitgebouwd worden, zonder storende dubbele staanders zoals we elders wel eens zien. Een TV in uw kast? De TV kan in het zicht of juist aan het zicht onttrokken worden en we houden rekening met snoeren, stekkers en voldoende ventilatie.

Met Original richt u uw kast in zoals u dat wenst. Doordat u er alle kanten mee op kunt beleeft u er jarenlang plezier van.

Uw kast of meubel een persoonlijke tint geven? Dat kan met onze transparante en dekkende kleuren. Original is leverbaar in meer dan 40 moderne kleuren.

Lundia Original heeft voor elke ruimte de ideale opbergoplossing. Bekijk onze collectie voor in huis.


Graag een advies op maat?

Wilt u graag advies op maat of uw gewenste kast/meubel in laten meten bij u thuis?

Neem contact op met onze thuisadviseurs of loop binnen in een van de Lundia winkels. In de Lundia winkels kunt u ook kastvoorbeelden bekijken.