Lundia Kastenwinkel Den Haag

Woont u in de regio Den Haag en bent u op zoek naar een Lundia kast of een kast op maat gemaakt? Bij Lundia Kastenwinkel Den Haag bent u aan het juiste adres. Lundia Kastenwinkel Den Haag levert kasten in Den Haag. Wij zijn de specialist in het op maat maken en leveren van kasten in de regio Den Haag. Wij maken kasten op maat. Via verschillende tekenprogramma’s ontwerpen wij direct de door u gewenste kast.  Hierbij kunt u denken aan inloopkasten, schoenenkasten, schuifdeurkasten en boekenkasten. Ook kunt u bij Lundia Kastenwinkel Den Haag terecht voor de vertrouwde Lundia Original collectie en andere meubels uit het Lundia assortiment. Naast het Lundia Original systeem en het 100% Nuvola maatwerkprogramma verkopen wij ook producten van bekende merken als Moduloo en ABC-Quadrant.

In de onze winkel ontwerpen we samen met u, uw ideale kast of meubel. Dat kan een solitair meubel zijn maar ook wand-tot-wand en vloer tot plafond is bij ons mogelijk. Mocht u niet in de gelegenheid zijn een winkel te bezoeken dan kunt u altijd gebruik maken van onze gratis Thuisadvies service.

Kom langs voor een vrijblijvend gesprek of bel voor een afspraak
Lundia Kastenwinkel Den Haag is van dinsdag tot vrijdag vanaf 12:00 tot 17:30 geopend en op zaterdag vanaf 10:00 tot 17:00. In de ochtenduren bieden wij een ‘advies op maat’ service. Een van onze medewerkers komt geheel vrijblijvend bij u thuis langs om uw woonsituatie te bekijken. U kunt een afspraak maken door telefonisch contact op te nemen met Lundia Kastenwinkel Den Haag, te e-mailen of via de website het contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.  Heeft u een vraag voor Lundia Kastenwinkel Den Haag? Bel of mail ons dan.
Bezorgen en monteren

Heeft u vragen over bezorging en montage? Neem dan contact op met de Lundia winkel waar u uw bestelling heeft geplaatst.

Voor overige vragen kunt u gebruik maken van onderstaand formulier