Dichte kast kan helpen bij een opgeruimd huis

Al jaren staat het beter organiseren en opruimen van het huishouden in de top 10 van goede voornemens. Maar zo goed als we ons houden aan afspraken met anderen, zo gemakkelijk laten we de afspraken met onszelf lopen. En nu februari langzaam dichterbij komt, wordt het steeds lastiger om deze goede voornemens vol te houden.

Om te voorkomen dat uw huis opnieuw een rommeltje wordt, kan het plaatsen van een dichte kast helpen. Tuurlijk, weggooien is ook een optie, maar voor een groot aantal mensen behoorlijk lastig omdat veel spullen vaak een emotionele waarde hebben. Een goed alternatief is dus het plaatsen van een dichte kast waarin de spulletjes mooi kunnen worden opgeruimd.

Kom daarom naar één van de Lundia Winkels en laat je inspireren door de mogelijkheden. Zo hebben we mooi Deens design van ABC Reoler, Nuvola, het Moduloo kastensysteem en natuurlijk het iconische Lundia ontwerp waarvoor we een compleet assortiment deuren en ladeblokken beschikbaar hebben. Verkrijgbaar in bijna elke gewenste kleur en gemakkelijk zelf te plaatsen wanneer u al Lundia kast heeft.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *