Geef uw interieur kleur met Lundia Original

De Lundia Original kast is vooral bekend geworden in de blankhouten uitvoering zoals de bedenker, Harald Lundqvist, deze ooit in 1949 heeft bedacht. Maar het Lundia kastensysteem leent zich ook uitstekend om uw interieur kleur te geven.

Sinds het Lundgvist zijn ontwerp introduceerde, is het natuurlijk verder ontwikkeld. De basis is nog steeds een kastsysteem van massief hout dat uit te breiden is en eenvoudig in uit elkaar kan. Sindsdien is er van alles aan het systeemtoegevoegd: deuren, laden, tafels, achterwanden en andere accessoires maken het mogelijk om uw eigen kast samen te stellen.

De Lundia kast wordt natuurlijk nog persoonlijker wanneer u zelf een kleur kiest. Er zijn acht verschillende transparante lakken en maar liefst 35 dekkende Lundia-kleuren beschikbaar. Het kleuren palet dat Lundia standaard beschikbaar heeft, wordt uiteraard regelmatig aangepast aan de heersende interieur- en modetrends aangepast.

U kunt er voor kiezen om de gehele kast in één kleur uit te voeren of u gaat voor een meer speels ontwerp waarbij alleen een paar onderdelen in de lak worden gezet. De mogelijkheden zijn eindeloos en aan u de keus. Hulp nodig? Laat u dan adviseren in één van onze Lundia Winkels.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *