Pantone kiest Living Coral als kleur voor 2019

Eerlijk is eerlijk, deze zagen we niet helemaal aankomen. Nadat twee jaar geleden voorzichtig de pasteltinten de deur uit werden gedaan en vervangen door rijke en donkere kleuren als groen en koningsblauw, kiest kleur-expert Pantone voor Living Coral. Heeft toch iets pastellerigs.

Of de in december door Pantone gepresenteerde kleur ook echt gaat beklijven weten we over twee weken. Dan zijn de eerste grote interieurbeurzen, De IMM in Keulen en Maison et Objet in Parijs, afgelopen. De IMM in Keulen is al van start gegaan en vooralsnog lijkt het erop dat de meeste meubelmerken hebben vastgehouden aan de donkere en rijkere kleuren van de afgelopen twee jaar.

Overigens hoeft dat niets te zeggen: Pantone kiest inmiddels al meer dan 20 jaar ‘de kleur van het jaar’. In die twintig jaar hebben ze wel vaker voor de troepen uitgelopen en later alsnog gelijk gekregen. Maar nog belangrijker is natuurlijk: wat vindt u zelf? Want daar gaat het uiteindelijk om.

Om die reden hebben wij in onze winkels niet alleen een groot assortiment kasten, maar zijn deze tevens in tientallen verschillende kleuren verkrijgbaar. U kiest natuurlijk gewoon wat u mooi vind. Maar het moet ook gezegd: eenmaal toegepast ziet dat Living Coral er best leuk uit.

Tot snel.

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *