Lundia Winkel ABC Reoler

Hou je niet van kleur? Go black!

Leuk al die vrolijke kleurtjes, maar wat nu als je niet zo van kleur houdt? Simpel: dan ga je voor lekker strak en vooral zwart.

Begin dit jaar zagen we op de grote meubelbeurzen heel veel meubelmerken hun collecties presenteren in de vrolijkste kleuren. Het mocht allemaal wel weer wat vrolijker en luxer binnen. Een leuke trend maar dat wil nog niet zeggen dat iedereen gelijk overstag is.

Naast al die kleuren is er dan ook nog steeds veel aandacht voor het industriële interieur waarin het allemaal wel lekker stoer mag zijn. Denk hierbij aan robuuste meubels die deels of helemaal zijn uitgevoerd in zwart. Je moet het even durven maar je zult zien dat het heel mooi combineert met andere natuurlijke materialen. En als je bang bent dat het allemaal heel hard wordt aan de ogen dan voeg je een paar mooie grote groene kamerplanten toe. Dat staat fantastisch bij elkaar en maakt het totaalplaatje weer wat vriendelijker.

In onze Lundiawinkels vindt onder andere het merk ABC reoler, een Deens designmerk dat al sinds 1917 kasten maakt. Op de foto’s ziet u hun kasten uitgevoerd in zwart. Wilt u meer inspiratie? Kom dan naar één van onze winkels en laat u adviseren door één van onze medewerkers.

Lundia Winkel ABC Reoler Lundia Winkel ABC Reoler Lundia Winkel ABC Reoler

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *