Lundia Original open schappen

Trend: Laat je mooie spullen maar zien!

Wie tegen alle trends in hield van een beetje decoratieve vormgeving, is jarenlang gebukt gegaan onder de minimalistische woonstijl: strakke, schone, witte wanden met op de vloer hout en anders een op hout gelijkend laminaatje vormden de basis voor een paar pastelkleurige frivoliteiten.

Lundia Original open schappen

Deze stijl kent nog steeds een grote schare fans, maar ze is inmiddels wel een stuk minder dominant geworden. Zo lijken de pastelkleuren hun langste tijd te hebben gehad en mag het in huis allemaal wel wat eclectischer: een moeilijk woord voor ‘gezellige rommellige mix’.

 

De belangrijkste inspiratiebron voor de huiselijke sfeer blijkt zijn wortels te hebben in de jaren vijftig tot en met zeventig van de vorige eeuw. Deze tijd van vooruitgang met duidelijke traditionele familiestructuren waarin vader de krant las en moeder rond ging met de hapjes, wordt met donkere, warme kleuren en meubels van rijke materialen als hout en leer opnieuw herbeleefd. Maar anders dan de landelijke stijl blijven de vormen wel strak, modern en minimalistisch.

Lundia Original open schappen

Hand in hand met deze gezelligheid zijn ook accessoires en decoratievoorwerpen in de mode geraakt. Zelfs behang en tapijt zijn aan een voorzichtige opmars begonnen omdat het allemaal lekker knus mag. Maar al die spulletjes moeten ook een podium krijgen. Een goede plek om te worden tentoongesteld.

Ook bij Lundia herkennen we deze vernieuwde belangstelling voor de open kast. Het originele ontwerp uit 1949 van Harald Endqvist blijkt uitstekend te passen bij deze nieuwste trend. Het eenvoudige, uiterst functionele en strakke ontwerp zorgt voor een rustige presentatie van alles dat voor u zo waardevol is. Lundia Original open schappen

Wandkast meubel Lundia Original

Lundia Original wandkast | Lundia

Lundia Original open schappen

Copy of Trend: Laat je mooie spullen maar zien!

Wie tegen alle trends in hield van een beetje decoratieve vormgeving, is jarenlang gebukt gegaan onder de minimalistische woonstijl: strakke, schone, witte wanden met op de vloer hout en anders een op hout gelijkend laminaatje vormden de basis voor een paar pastelkleurige frivoliteiten.

Lundia Original open schappen

Deze stijl kent nog steeds een grote schare fans, maar ze is inmiddels wel een stuk minder dominant geworden. Zo lijken de pastelkleuren hun langste tijd te hebben gehad en mag het in huis allemaal wel wat eclectischer: een moeilijk woord voor ‘gezellige rommellige mix’.

 

De belangrijkste inspiratiebron voor de huiselijke sfeer blijkt zijn wortels te hebben in de jaren vijftig tot en met zeventig van de vorige eeuw. Deze tijd van vooruitgang met duidelijke traditionele familiestructuren waarin vader de krant las en moeder rond ging met de hapjes, wordt met donkere, warme kleuren en meubels van rijke materialen als hout en leer opnieuw herbeleefd. Maar anders dan de landelijke stijl blijven de vormen wel strak, modern en minimalistisch.

Lundia Original open schappen

Hand in hand met deze gezelligheid zijn ook accessoires en decoratievoorwerpen in de mode geraakt. Zelfs behang en tapijt zijn aan een voorzichtige opmars begonnen omdat het allemaal lekker knus mag. Maar al die spulletjes moeten ook een podium krijgen. Een goede plek om te worden tentoongesteld.

Ook bij Lundia herkennen we deze vernieuwde belangstelling voor de open kast. Het originele ontwerp uit 1949 van Harald Endqvist blijkt uitstekend te passen bij deze nieuwste trend. Het eenvoudige, uiterst functionele en strakke ontwerp zorgt voor een rustige presentatie van alles dat voor u zo waardevol is. Lundia Original open schappen

Wandkast meubel Lundia Original

Lundia Original wandkast | Lundia

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *