Robuust en Spartaans

De ene trend lokt de andere uit. Nu er steeds meer aandacht is voor kleur en we massaal de pasteltinten in combinatie met wit de deur uit doen zie je tegelijkertijd een grote hang naar eenvoud. En dus is zijn ook meubels uitgevoerd in onbehandeld hout aan een opmars bezig. Om te laten zien wat we bedoelen en ter inspiratie hebben we een paar nieuw gepresenteerde meubels op een rijtje gezet. De hang naar eenvoud zien we hier ook terug in de vorm: robuust en spartaans.

Maar of u nu kiest voor eenvoud of voor een huis vol kleur: De kasten in onze Lundia Winkels zijn in elke gewenste uitvoering verkrijgbaar. Kom langs en informeer naar de mogelijkheden.

Lundia-Winkel-Trend-Robuust

We zien veel ongeverfde en stoere houten meubels in blank hout, zoals deze kruk en opstapje Butler in geolied eiken van het Deense Hay.

Lundia Winkel Trend Robuust

Bijna een archetypische stoel, de Panorama van het Japanse merk in houten meubels, Karimoku New Standard.

Kundia Winkel Trend Robuust

Woody lijkt een stoel maar is eigenlijk een tafel, een draagbaar houten bijzetter die doet denken aan bosdier – klaar om weg te rennen – volgens de makers van Moooi.

Kundia Winkel Trend Robuust

De broers Ronan en Erwan Bouroullec komen nu ook met een lounger versie van de Quindici voor Mattiazzi, een ambachtelijk vervaardigde fauteuil met stevige zit.

Kundia Winkel Trend Robuust

Kloosterstoel Clerici van de Duitse ontwerper Konstantin Grcic voor het Italiaanse meubelmerk Matiazzi.

Kundia Winkel Trend Robuust

Een straffe stoel, dat is de Liberty Lounger in de collectie van het Nederlandse merk Moooi. De strakke, houten stoel is gebaseerd op een eerste versie die Joep van Lieshout maakte, zonder schetsen of maatlatten, puur vertrouwend op zijn artistieke intuïtie.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *