Ontwerp samen met ons uw ultieme kledingkast

Graag zelf invloed uitoefenen op uw nieuwe kast? 

Samen met onze interieurspecialisten ontwerpen we uw kledingkast op maat. Van interieur met accessoires tot aan de eventuele grepen. De beschikbare ruimte wordt dermate ingevuld zodat er geen loze ruimtes overblijven. Een vrijstaande kledingkast, van vloer tot plafond, in hoekopstelling, inbouw met draai,- en of schuifdeur; u mag het zeggen.  In een kleinere ruimte een bed tussen de kledingkast plaatsen of een werkplek? Of een kledingkast onder schuine wanden? Dankzij jarenlange ervaring gaan wij verder in opbergoplossingen die niet direct voor de hand liggen.

Het voordeel van een kledingkast op maat is dat u de architect bent en wij met u meedenken. Ruime keuze uit afwerkingen, type kastdeuren, kastinrichting en kleuren. Uw slaapkamer wordt één geheel en oogt rustiger. Bijpassende nachtkastjes of een commode? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Waarom kiezen voor een kledingkast op maat? 

U bepaalt de inrichting zelf (afhankelijk van de ruimte) en u krijgt een kledingkast die aan al uw wensen voldoet. Binnen onze collecties heeft u de keuze uit meerdere hoogstaande merken. Het vertrouwde Original kastensysteem of toch Nuvola? Design tot op de millimeter nauwkeurig. Er is altijd een kledingkast die bij uw smaak en portemonnee past. Wij tekenen graag uw kledingkast in 3D uit. U ziet direct het resultaat.

Kijk hier voor inspiratie

Kledingkast op maat schets

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *