De Lundia winkels

Onze winkels zijn kastenstudio’s waar voorbeelden te zien zijn uit elke kastenlijn die Lundia voert. U bent altijd welkom om even binnen te lopen en onze ervaren adviseurs nemen graag de tijd voor u. Helemaal optimaal is het wanneer u van te voren een afspraak maakt maar dat is zeker geen voorwaarde.

Onze winkels geven een gedegen indruk van de mogelijkheden, de kwaliteit, de kleuren en de decoren.

In de Lundia winkel ontwerpen we samen met u, uw ideale kast of meubel. Dat kan een solitair meubel zijn maar ook wand-tot-wand en vloer tot plafond is bij ons mogelijk. Mocht u niet in de gelegenheid zijn een winkel te bezoeken dan kunt u altijd gebruik maken van onze gratis Thuisadvies service.

Bezorgen en monteren

Heeft u vragen over bezorging en montage? Neem dan contact op met de Lundia winkel waar u uw bestelling heeft geplaatst.

Openingstijden Lundia Rotterdam:

zondag: gesloten (geopend op afspraak)
maandag: gesloten (geopend op afspraak)
dinsdag: 12:00 – 17:30
woensdag: 10:00 – 17:30
donderdag: 10:00 – 17:30
vrijdag: 10:00 – 17:30
zaterdag: 10:00 – 17:30

Voor het bezoeken van de winkel buiten de reguliere openingstijden kunt u telefonisch een afspraak maken: 010 – 75 100 85

Let op:
wegens een buitenlandse excursie is de winkel gesloten op vrijdag 21 & zaterdag 22 april. Vanaf dinsdag 25 april is de winkel weer geopend volgens de reguliere openingstijden.

Voor overige vragen kunt u gebruik maken van onderstaand formulier