Lundia Elements workstation

Copy of Lekker thuiswerken met Lundia Elements

Met het aantrekken van de economie groeien ook weer de files op de weg. Om die te ontwijken is thuiswerken een goede optie, maar een volledige werkkamer inrichten is niet meer helemaal van deze tijd. Lundia Elements biedt een mooie flexibele oplossing.

Thuiswerken klinkt leuk, maar wij werken over het algemeen toch beter op een plek die voor werken bedoeld is. Wanneer je al voldoende ruimte thuis hebt voor een studeerkamer, dan heb je vaak talloze andere ideeën waarvoor je die ruimte ook zou kunnen gebruiken.

Om toch die concentratie, tijd en ruimte optimaal te kunnen gebruiken heeft Lundia Original Elements een handige muurkast, die je gemakkelijk omzet tot workstation! En geheel naar verwachting met die naam, kun je zelf elementen toevoegen aan de basis kast. Klaar met werken? Schuif het werkstation gewoon terug in de kast en klaar. Geen ruimte die ingenomen wordt, geen reistijd van en naar werk en toch een echte plek om te werken.

Ook kun je kiezen voor een meer permanente oplossing. Lundia Elements heeft ook een Workspace desk die tussen de Lundia staanders kan worden geplaatst. In het blad zijn inkepingen voor pennen en er is een stopcontact in verwerkt.

U wilt uw keuze goed kunnen maken? Kom dan naar een Lundia winkel in de buurt. De Lundia winkels zijn kastenstudio’s waar voorbeelden te zien zijn uit elke collectie die Lundia voert. U bent altijd welkom om even binnen te lopen en onze ervaren adviseurs nemen graag de tijd voor u. Helemaal optimaal is het wanneer u van te voren een afspraak maakt maar dat is zeker geen voorwaarde.

Lundia Elements workspacedesk Lundia Elements workstation Lundia Elements workstation

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *