Lundia Kastenwinkel Noord

Lundia winkel voor Noord Nederland

Openingstijden:

Woensdag t/m vrijdag 10.00 – 17. 30 u.

Zaterdag                          10.00 – 17.00 u.

En verder op afspraak.

Lundia Kastenwinkel Noord in Groningen is een  kastenstudio, waar voorbeelden te zien zijn uit elke kastenlijn die Lundia voert. Zoekt u in de regio Groningen en wijde omstreken een Lundia kast, bent U altijd welkom om even binnen te lopen. Wij nemen graag de tijd voor u. Helemaal optimaal is het wanneer u van te voren een afspraak maakt maar dat is zeker geen voorwaarde.Onze winkel geeft een gedegen indruk van de mogelijkheden, de kwaliteit, de kleuren en de decoren van de gevarieerde meubellijn van Lundia.

Denkt u daarbij o.a. aan het tijdloze massief houten Lundia Original systeem, de maatkasten van Nuvola in diverse uitvoeringen, ABC-Quadrant en Moduloo. Zonder uitzondering in vele maten, uitvoeringen en kleuren te leveren. Ons leveringsprogramma omvat bijvoorbeeld boekenkasten, wandmeubels, TV-meubels hangend of staand, dressoirs, ruimtedelers, schuifdeur- en inloopkasten. Standaardkasten kennen wij niet. Maatwerk is bij ons de standaard.

In onze  winkel inventariseren we samen met u, uw ideale kast of meubel. Dat kan een solitair meubel zijn maar ook wand-tot-wand en vloer tot plafond is bij ons mogelijk. Vervolgens werken wij een ontwerp met prijsopgave voor u uit.  Mocht u niet in de gelegenheid zijn de winkel te bezoeken dan kunt u altijd gebruik maken van onze gratis Thuisadvies service. Neemt u daarvoor gerust, per telefoon of mail contact met ons op.

Ook het invullen van het contactformulier is een prima mogelijkheid hiervoor. Wij reageren dan zo spoedig mogelijk.

Bezorgen en monteren.

Wij zorgen desgewenst ook voor de bezorging en eventuele montage van uw meubel. Daarvoor werken wij samen met gekwalificeerde montagepartners. Voor u een zorg minder, van advies tot en met de montage, alles in één hand.

Voor overige vragen kunt u gebruik maken van onderstaand formulier