Comfortabel en productief werken

Steeds meer mensen werken geheel of gedeeltelijk vanuit huis. Om comfortabel te kunnen werken is het van belang om een productieve, prettige omgeving te creëren. Een ruimte waar u alles bij de hand heeft. Van werkplek (bureau) tot bijbehorende opbergkasten. Ergonomisch en passend bij uw interieur.

Met een werkkamer op maat wordt de beschikbare ruimte effectief ingericht waardoor u optimaal kunt werken. Een kastenwand met geïntegreerd werkblad of een bureau met opbergkasten aan weerszijden. Combinaties van meubelen die u zelf nog niet heeft bedacht maar waar onze adviseurs gespecialiseerd in zijn. Van vloer tot plafond, onder een raam door, in hoekopstelling of onder schuine wanden bijvoorbeeld.


Een werkplek gerealiseerd in de ruimte die u wenst

Ook als u graag een werkplek in de woonkamer wilt laten realiseren zijn er voldoende mogelijkheden tot combinatie kasten/meubels. Een TV-kast met werkplek bijvoorbeeld. Of in een kleine ruimte een bureau in het midden met een kledingkast eromheen? Het voordeel van maatwerk is dat u de inrichting bepaalt; met (schuif)deuren, klep, laden voor kantoorartikelen, verlichting, verplaatsbare schappen voor mappen of ruimte in de kantoorkast voor uw printer etc.


Hoe wilt u het liefste werken? 

Binnen de diverse collecties kunt u kiezen uit kleur(en), accessoires en afwerking(en). Kantoorkasten op plint, stel(voeten) wielen of met muurbevestiging. Flexibele kastsystemen die te alle tijde uit te breiden zijn en aan te passen en waar snoeren en kabels netjes in weggewerkt worden. Aan de hand van uw wensen maken we een voorstel in 3D. Desgewenst komen we bij u thuis.

Bekijk hier de verschillende collecties.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *