Lundia Quadrant by ABC Reoler

Minimalistisch design

Het modulaire kastsysteem van het Deense merk ABC-Reoler. Ongekende mogelijkheden in kastoplossingen die zowel minimalistisch, multi-functioneel zijn als flexibel. Quadrant maakt gebruik van MDF panelen die zeer dun zijn, slechts 12 mm.  Een grote kast zal nooit ‘massief’ tonen dankzij de slanke panelen. De aluminium details geven de kast een prachtige design uitstraling.

De speciale gepatenteerde aluminium verbinding maakt van Quadrant een uniek systeem. Met dit profiel is het mogelijk met zeer dunne MDF panelen een sterke systeemkast te maken. De draagkracht per schap is maar liefst 25 kg. Geheel naar eigen ontwerp kan er een kast uitgevoerd worden: aan de wand met plint-, wielen of stelvoetjes. Uiteraard zijn deze verstelbaar zodat uw kast altijd recht staat. Het kastsysteem kan te alle tijde anders ingedeeld of aangebouwd worden.

De kasten van Quadrant kunnen in drie verschillende dieptes geleverd worden. Ook combineren hiervan is mogelijk. Naast alle RAL kleuren is het systeem ook leverbaar in het kleurenpalet van “Colours of the World” van Sandolin.

Quadrant van ABC Reoler staat voor kwaliteit en creativiteit voor de lange termijn.


Graag een advies op maat?

Loop binnen in een van de Lundia winkels. In de Lundia winkels ziet u tevens een voorbeeld kastopstelling.