Lundia Elements maakt Original completer

Het vertrouwde en beproefde Lundia Originals kastensysteem is nu nog flexibeler toepasbaar. De nieuwe Lundia Elements- accessoires geven het ontwerp een strak en modern uiterlijk. Perfect voor de designliefhebber van nu.

Lundia Elements is een moderne aanvulling op de traditionele Lundia-kasten. Even duurzaam en tijdloos, maar met een stoere en trendy touch. Verrijk het kastensysteem met praktische accessoires waardoor de Lundiakast nog meer kan worden aangepast op de persoonlijke opberg- en woonwensen.

LUNDIA ELEMENTS SCENEDe producten uit de collectie Elements zijn ontwikkeld ten dienste van het Originals-systeem. Vul de kast aan met schappen met een stoere opstaande rand, voeg lades toe of maak bijvoorbeeld een bureau van de opbergkast.

Lundia Elements is een perfecte aanvulling voor eigenaars van een Lundiakastensysteem. Puzzel met verschillende losse Elements die perfect aansluiten op een bestaande kast of begin vanaf nul en ontwerp een uniek kastensysteem met behulp van Original en Elements.

Een greep uit de beschikbare ‘Elements’:

Lost Space Shelf
Maak slim gebruik van loze ruimte tussen twee planken met de Lost Space Shelf. Dit ontwerp van Reinier de Jong is even eenvoudig als innovatief. Handig voor bijvoorbeeld rondslingerende papieren of inkomende post. Schuif de Lost Space Shelf eenvoudig in de Lundiakast. Hij is ook geschikt voor andere kastensystemen.

LUNDIA ELEMENTS Lost Space Shelf

Crossbar
Geef de Lundiakast extra uitstraling en stevigheid met de stoere Crossbar. Met dit design-steunkruis staat de kast in elke omstandigheid netjes rechtop en stabiel. Toepassing van de Cross bar geeft ook de mogelijkheid om van een Lundiakast een vrijstaande roomdivider te maken.

LUNDIA ELEMENTS Crossbar

Workspace desk
Met Lundia Elements is uw werkplek volledig op maat te maken. Een geavanceerd opbergsysteem en een volwaardig inrichtingssysteem zorgen voor de ultieme werkplek. Een werkplek richt u in met de juiste onderdelen en accessoires.
Lundia Elements biedt een compleet assortiment aan dat bestaat uit schappen, een bureau, lades, klep-elementen en nog veel meer.

LUNDIA ELEMENTS Workspace desk

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *