Lundia Amsterdam

De ruime Lundia winkel aan de Weteringschans is niet meer weg te denken uit het Amsterdamse straatbeeld. Al ruim 30 jaar vervullen wij hier met veel plezier uw woonwensen en lossen uw opbergproblemen op. Geen uitdaging gaan wij uit de weg. Het kleinste hoekje van uw huis toveren wij om in een efficiënte opbergplek. Met onze modulaire en maatwerk kastsystemen kunnen wij met Lundia iedere opbergwens vervullen.

Showroom

In onze showroom staan verschillende voorbeelden van kasten en meubelen. Hier kunt u zich laten inspireren en informeren over de mogelijkheden die ons assortiment te bieden heeft. Zo kunt u met het maatwerksysteem Lundia Nuvola tot op de millimeter uw eigen kast ontwerpen. Met onze tekenprogramma’s kunnen wij u direct een 3D model laten zien van het gemaakte ontwerp. Bent niet helemaal zeker over de hoogte en breedte van een bepaalde ruimte? Of wilt u advies over kleur en design? Wij komen graag bij u thuis voor een vrijblijvend advies op maat.

Parkeren

Er is meestal wel een (betaalde) parkeerplaats om de hoek in de Pieter Pauwstraat. Komt u alleen iets ophalen? Dan kunt u gebruik maken van onze laad- en losplaats in de Pieter Pauwstraat. De winkel ligt tussen de Albert Cuijpmarkt en de Utrechtse Straat. U kunt van uw bezoek dus heel gemakkelijk een gezellig dagje uit maken!

Bekijk hier een korte video over onze winkel:

Voor overige vragen kunt u gebruik maken van onderstaand formulier